COVID-19 en je verblijf bij Maison Les Galettes

Vanaf 15 juni 2020 kun je bij ons weer terecht voor een heerlijk verblijf!

De nieuwe situatie vereist echter wel een aantal aanpassingen, die we hieronder voor je opsommen.
Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen en adviezen van de Franse overheid, waarbij de gezondheid van onze gasten en onszelf voorop staat.

  • Bij milde verkoudheidsklachten (niezen, hoesten, loopneus) of koorts kunnen wij je helaas niet ontvangen. Het advies is om met deze klachten thuis te blijven.
  • Wij houden minimaal 1 meter afstand van onze gasten en schudden geen handen. We vragen onze gasten hetzelfde te doen.
  • Wij wassen regelmatig onze handen, hoesten en niezen in onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes, die we direct weggooien. We vragen onze gasten hetzelfde te doen.
  • Alle gasten maken gebruik van het toilet op hun kamer. Het gemeenschappelijk toilet in het gastenverblijf is gesloten.
  • Het ontbijtbuffet is vervangen door een opmaat-ontbijt. Je vult hiervoor een ontbijtlijst in en wij zorgen ervoor dat je ontbijt op het afgesproken tijdstip voor je klaarstaat.
  • Alle gastenkamers zijn voorzien van een zeeppompje en tissues. In de gemeenschappelijke ruimte van het gastenverblijf is desinfecterende handgel aanwezig.
  • We richten ons op maximaal 10 gasten per dag, zodat ook elk gezelschap een eigen opgang heeft.
  • Ons gastenverblijf is ruim opgezet, zodat wij onze gasten goed en veilig kunnen ontvangen.
  • Wij hebben nóg meer aandacht voor het zorgvuldig schoonmaken van onze accommodatie.

Ondanks al deze maatregelen, garanderen wij je nog steeds een gastvrij én fijn verblijf!
Dus heb je behoefte om er even lekker op uit te gaan of zoek je een tussenstop, kom dan coronaproof* genieten bij Maison Les Galettes, je bent van harte welkom!
*Weet in ieder geval dat wij ons uiterste best doen om het voor iedereen zo comfortabel mogelijk, schoon en veilig te houden.

Mocht je nog vragen hebben, laat het ons gerust weten.

À bientôt !

Contact opnemen

Een vakantie, een weekendje weg of op zoek naar een overnachtingsplek voor een tussenstop? Beleef het bij Maison Les Galettes!

Onze sfeervolle en kindvriendelijke chambres d’hôtes met zwembad ligt op slechts één dag rijden van Nederland en is het mooiste plekje in het hart van Frankrijk. Het ligt in een prachtige landelijke omgeving, die heuvelachtig, mooi groen en nog niet-toeristisch is. Het is een uitstekend vertrekpunt voor het maken van fietstochten, mooie wandelingen en diverse uitstapjes. Aan rust, ruimte en comfort zal het jullie niet ontbreken.

Wij zijn pas tevreden als jullie uitgerust en met mooie herinneringen naar huis gaan!

Reserveren